Seres 3

Igazi elektromos SUV teljes erővel

 

AUTÓ DIZÁJN

A SERES 3 városi elektromos SUV egy robusztus és sportos kialakítású autó, amely a tulajdonosoknak tágas és praktikus teret biztosít prémium felszereltségben, amelyet értékelni fognak közös ökológiai útjaik során. Az új elektromos hajtás nemcsak a természetet és a család pénzügyeit szolgálja, hanem rengeteg szórakozást kínál útközben.

A Dongfeng SERES 3 a legkorszerűbb akkumulátorkezelő rendszerrel működik. A Seres 3 -ban kompromisszumok nélkül mindent megtalál amit akae az elektromos járműben. Ez egy innovatív, intelligens, elektromos és biztonságos SUV. Fejlett biztonsági rendszereket és technológiákat kínál, amelyekben teljes mértékben megbízhat, miközben nem feledkezik meg az izgalmas teljesítményről és vezetési jellemzőkről.​

LiFePO4 akkumulátor – A lítium -ferrofoszfát akkumulátor nem tartalmaz úgynevezett konfliktusfémeket. Bár az ilyen típusú akkumulátorok alacsonyabb energiasűrűségűek (körülbelül 100 Wh kilogrammonként), mint például egy lítium-polimer akkumulátor, lényegesen biztonságosabbak. Ma a LiFePO4 akkumulátorok a nagy teljesítményű, nagyon jó élettartamú akkumulátorok legbiztonságosabb technológiájaként ismertek.

Tulajdonságok

Tágas és praktikus

Az 5 üléses, teljes ülésű szintetikus bőrből készült ülések kiváló minőségű kényelmet nyújtanak az utazás során, míg az üléseket praktikus tárolóhelyek veszik körül.

 

Robusztus és sportos

A nagy és robusztus első hűtőrács, a kissé lekerekített éles sportvonalak, valamint a hosszú és keskeny fényszórók megfelelő érzéseket váltanak ki belőled, amelyeket elvár az elektromos városi terepjárótól.

 

Vezetési mód kiválasztása

A SERES 3 segít gondolni mindegyik vezetési stílusokra. Három vezetési mód közül választhat, mint például: Comfort / ECO / SPORT

 

Biztonság

A korszerű, nagy szilárdságú acélból készült karosszériahéj gondoskodik közúti biztonságáról. Az elektromos autó legfeljebb 6 légzsákkal van felszerelve. Az elektromos autó segítséget nyújt olyan asszisztensektől, mint pl hegyi rajt, hegy leereszkedési segítség, HSA, DHA, PEPS, TPMS, tempomat és még sok más.

 

Lítium akkumulátorok

A járműben a legújabb, 53,61 kWh kapacitású lítium akkumulátorokat használják, amelyek a normál feletti hatótávolságot biztosítják az elektromos autókban. Ennek a legújabb akkumulátornak köszönhetően teljes mértékben kihasználhatja járművét családja első járműveként. Ha a járművet fel kell tölteni, az akkumulátor kapacitásának 20% -áról 80% -ára 30 perc alatt kezelheti.

 

Digitális pilótafülke és multimédia

Amikor beszáll a járműbe, szó szerint olyan prémium technológiák vesznek körül, mint a digitális pilótafülke és a 10,25 hüvelykes multimédiás rendszer. Ezt a nagy képernyőt parkoláskor is használni fogja, amikor 360 ° -os panorámaképet használ a jármű körül. A jármű vezeték nélküli telefon töltést is kínál.

galéria