DF 6

Elegáns a városban, megalkuvást nem ismerő a terepen.

Tapasztalja meg a teljesítményt és a hatékonyságot, úgy, mint még soha!

A 2,3 literes dízelmotor teljesítménye 120 KW, forgatónyomatéka akár 380 Nm, fogyasztása pedig átlagosan mindösszesen 7,7l/100km.
A DF6 fantasztikus teljesítményt nyújt – akár nehéz terhet szállít, akár egyenetlen terepen közlekedik.
A motorhoz gyors és pontos 8 fokozatú automata váltót párosítottunk a kényelem érdekében. A 4WD változat kompromisszumok nélküli terepjárást kínál a differenciálmű reteszelésének lehetőségével.

A DF6-ot LEDes nappali világítással szereltük fel. Természetesen a kombinált fényszórók és első ködlámpák magasságállítása is biztosított a tökéletes látás -és láthatóság érdekében. A funkcionalitás azonban nem minden: a lámpatesteket egy elegáns krómcsík választja el egymástól -biztosítva az exkluzív megjelenést.

Maximális kényelem

A belső tér kényelmes, minden irányba állítható üléseivel, kellemes, puha anyaghasználatával, strapabíró műanyag elemeivel és persze a többfunkciós multikormányával. A műszerfalat egy 7 hüvelykes multimédiás képernyővel ruháztuk fel, amely többek között Bluetooth-os mobiltelefon-kapcsolatot és sok más kényelmi funkciót biztosít, amelyek minden eddiginél élvezetesebbé varázsolják az utasteret.

galéria